Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ny hjemmeside → Få 20% rabat

Da vi har fået ny hjemmeside tilbyder vi 20% på din første ordre. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt rabatkoden.

måling uden ring

Guide til 
at måle din finger

1) Tag en tråd, en snor eller et smalt stykke papir og placér omkring den finger du vil måle ringstørrelsen på.

2) Lav en markering der hvor din hjemmelavede ringmåler møder sig selv omkring din finger. Sørg for at du ikke strammer ringmåleren for meget, da ringen skal kunne komme forbi knoen.

3) Mål herefter længden indenfor markeringen (som svarer til omkredsen af din finger). Din ringstørrelse svarer til dette mål i millimeter.Det vil sige, at hvis du måler 5,3 cm omkring din finger, bruger du størrelse 53 i ringstørrelse.Bemærk, at alle fingre er forskellige, og at man oftes benytter forskellige ringstørrelser på henholdsvis højre og venstre hånd.

måling med ring

Mål ud fra din 
egen ring

Denne metode kan du bruge til at måle størrelsen på dine egne ringe - og så er den også oplagt, hvis du skal finde den rette ringstørrelse til én, som skal have en ring som gave.

Sørg for at finde en ring, der passer til den finger du vil måle størrelsen på - der er forskel på alle fingre, og man kan ikke være sikker på at ringstørrelserne på højre og venstre hånd er ens.


1) Mål ringens indvendige diameter med en lineal eller et målebånd.


2) Hefter bruger du skemaet her til at omregne diameteren til ringstørrelsen.